With fabulous kombu seaweed, we are making Red Seabream Kobujime, a local dish in the Toyama Prefecture. The ingredients will absorb the savory umami of the kombu, making them more delicious.
How to Make Red Seabream Kobujime
https://cookingwithdog.com/recipe/tai...
(2 people)
180g Red Sea Bream, sashimi-grade, or substitute: salmon, hirame, suzuki or any type of white fish
2 sheets Dashi Kombu Seaweed, 20x15cm/7.9"x5.9" flat kombu for kobujime
3 heads Spinach, boiled, cut into 2~3 cm/0.8"~1.2" pieces, or substitute: komatsuna, broccoli or asparagus
Sake
Wasabi
Soy Sauce
We would appreciate it if you could add subtitles to this video! http://www.youtube.com/timedtext_vide... Thank you for your support!
Get Francis Mug by Translating Our Recipes
https://cookingwithdog.com/register/
Order Francis T-shirts and Apron!
https://cookingwithdog.com/merchandise/
You might also enjoy ...
Tai Chazuke
https://youtu.be/bUhuuUfmlt8
Fukagawameshi
https://youtu.be/gM_5E1aUloQ
https://cookingwithdog.com
https://youtube.com/cookingwithdog
https://pinterest.com/cookingwithdog
https://facebook.com/cookingwithdog
https://instagram.com/cookingwithdog
https://twitter.com/cookingwithdog
https://google.com/+cookingwithdog
https://cookingwithdog.tumblr.com
立派な昆布を使って富山の郷土料理、昆布締めを作ります。昆布の旨味が食材に移ってとても美味しくなります。
真鯛の昆布締めの作り方
https://cookingwithdog.com/ja/recipe/...
<材料>2人分
真鯛(刺身用):180g/サーモン ヒラメ スズキなど白身の魚
昆布(昆布締め用):20x15cm 平らな昆布2枚
ゆでたほうれん草(2〜3cm長さ):3株分/小松菜 ブロッコリー アスパラガスでも良い
酒
わさび
しょうゆ
字幕表示可 ※このビデオに他の言語で字幕を追加していただけるととても助かります! http://www.youtube.com/timedtext_vide... いつも応援していただき本当にありがとうございます!
英語レシピを他の言語に翻訳してフランシスのマグカップを手に入れる!
https://cookingwithdog.com/register/
フランシスのTシャツとエプロンを注文!
https://cookingwithdog.com/ja/merchan...
こちらもオススメです♪
鯛茶漬け
https://youtu.be/bUhuuUfmlt8
深川めし
https://youtu.be/gM_5E1aUloQ
Music courtesy of Audio Network
How to Make Red Seabream Kobujime
https://cookingwithdog.com/recipe/tai...
(2 people)
180g Red Sea Bream, sashimi-grade, or substitute: salmon, hirame, suzuki or any type of white fish
2 sheets Dashi Kombu Seaweed, 20x15cm/7.9"x5.9" flat kombu for kobujime
3 heads Spinach, boiled, cut into 2~3 cm/0.8"~1.2" pieces, or substitute: komatsuna, broccoli or asparagus
Sake
Wasabi
Soy Sauce
We would appreciate it if you could add subtitles to this video! http://www.youtube.com/timedtext_vide... Thank you for your support!
Get Francis Mug by Translating Our Recipes
https://cookingwithdog.com/register/
Order Francis T-shirts and Apron!
https://cookingwithdog.com/merchandise/
You might also enjoy ...
Tai Chazuke
https://youtu.be/bUhuuUfmlt8
Fukagawameshi
https://youtu.be/gM_5E1aUloQ
https://cookingwithdog.com
https://youtube.com/cookingwithdog
https://pinterest.com/cookingwithdog
https://facebook.com/cookingwithdog
https://instagram.com/cookingwithdog
https://twitter.com/cookingwithdog
https://google.com/+cookingwithdog
https://cookingwithdog.tumblr.com
立派な昆布を使って富山の郷土料理、昆布締めを作ります。昆布の旨味が食材に移ってとても美味しくなります。
真鯛の昆布締めの作り方
https://cookingwithdog.com/ja/recipe/...
<材料>2人分
真鯛(刺身用):180g/サーモン ヒラメ スズキなど白身の魚
昆布(昆布締め用):20x15cm 平らな昆布2枚
ゆでたほうれん草(2〜3cm長さ):3株分/小松菜 ブロッコリー アスパラガスでも良い
酒
わさび
しょうゆ
字幕表示可 ※このビデオに他の言語で字幕を追加していただけるととても助かります! http://www.youtube.com/timedtext_vide... いつも応援していただき本当にありがとうございます!
英語レシピを他の言語に翻訳してフランシスのマグカップを手に入れる!
https://cookingwithdog.com/register/
フランシスのTシャツとエプロンを注文!
https://cookingwithdog.com/ja/merchan...
こちらもオススメです♪
鯛茶漬け
https://youtu.be/bUhuuUfmlt8
深川めし
https://youtu.be/gM_5E1aUloQ
Music courtesy of Audio Network
Tai Kobujime Recipe (Red Sea Bream Cured with Kombu Seaweed) | Cooking with Dog 和食taipan | |
3,144 Likes | 3,144 Dislikes |
75,890 views views | 1.49M followers |
mimi01590 How-to & Style | Upload TimePublished on 9 Feb 2019 |
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét