How to Make Pepper Steak チンジャオロースーの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 2)
100g Beef Steak, thinly sliced (3.5 oz)
4 Bell Peppers
¼ Red Bell Pepper, shredded
60g Boiled Bamboo Shoot (2.1 oz)
6g Ginger Root, shredded (0.2 oz)
20g Long Green Onion, thinly sliced (0.7 oz)
Vegetable Oil
Salt
Sesame Oil
- Seasonings -
1 tsp Sake
½ tsp Soy Sauce
Pepper
½ tsp Sesame Oil
1 tsp Potato or Corn Starch
- Sauce -
1 tsp Soy Sauce
1 tsp Oyster Sauce
1 tsp Sake
½ tsp Sugar
½ tsp Garlic, grated
Pepper
You might also enjoy ...
Ebi Chili
http://youtu.be/ZeMn0h2EIUg
Hitsumabushi
http://youtu.be/p4KFCAX6X4o
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>2人分
牛もも肉(4mm厚さ):100g
ピーマン:4個
パプリカ千切り(赤):1/4個分
茹で筍:60g
生姜千切り:6g
長ねぎ薄切り:20g
サラダ油
塩
ごま油
[下味用]
酒:小1
しょう油:小1/2
コショウ
ごま油:小1/2
片栗粉:小1
[合わせ調味料]
しょう油:小1
オイスターソース:小1
酒:大1
砂糖:小1/2
にんにく(すりおろし):小1/2
コショウ
Music courtesy of Audio Network
100g Beef Steak, thinly sliced (3.5 oz)
4 Bell Peppers
¼ Red Bell Pepper, shredded
60g Boiled Bamboo Shoot (2.1 oz)
6g Ginger Root, shredded (0.2 oz)
20g Long Green Onion, thinly sliced (0.7 oz)
Vegetable Oil
Salt
Sesame Oil
- Seasonings -
1 tsp Sake
½ tsp Soy Sauce
Pepper
½ tsp Sesame Oil
1 tsp Potato or Corn Starch
- Sauce -
1 tsp Soy Sauce
1 tsp Oyster Sauce
1 tsp Sake
½ tsp Sugar
½ tsp Garlic, grated
Pepper
You might also enjoy ...
Ebi Chili
http://youtu.be/ZeMn0h2EIUg
Hitsumabushi
http://youtu.be/p4KFCAX6X4o
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>2人分
牛もも肉(4mm厚さ):100g
ピーマン:4個
パプリカ千切り(赤):1/4個分
茹で筍:60g
生姜千切り:6g
長ねぎ薄切り:20g
サラダ油
塩
ごま油
[下味用]
酒:小1
しょう油:小1/2
コショウ
ごま油:小1/2
片栗粉:小1
[合わせ調味料]
しょう油:小1
オイスターソース:小1
酒:大1
砂糖:小1/2
にんにく(すりおろし):小1/2
コショウ
Music courtesy of Audio Network
Pepper Steak (Chinjao Rosu Recipe) チンジャオロースー 青椒肉絲 作り方 レシピ 和食taipan | |
4,644 Likes | 4,644 Dislikes |
308,047 views views | 1.49M followers |
How-to & Style | Upload TimePublished on 18 Apr 2014 |
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét